Stöd oss

Vi är en ideell förening som inte uppbär några offentliga bidrag. Vår verksamhet bygger på frivilligt arbete från medlemmar och anhöriga. Vi är i behov av medel för att utveckla verksamheten, sprida kunskap om CDG-syndromet och skapa mötesplatser där drabbade kan utbyta erfarenheter.

Vill du bidra till vår viktiga verksamhet? Kontakta Anne-Kristin Ottosson, telefon 0733-170520, annekristinottosson@gmail.com

Medlem eller inte så kan Du kan också stödja CDG föreningen med en gåva. Använd bankgiro 5905-4940

Host-027
Svenska CDG-Föreningen behöver ditt stöd.