Nu har du chansen att gör en insats för den goda sakens skull.

Julen står för dörren och vad passar bättre än att ge bort en gåva som gör gott på flera sätt?

Vi har tagit fram ett alldeles eget välsmakande CDG-te som finns till försäljning med start i november. Tanken är att teet ska skapa medvetenhet om CDG och samla in pengar till CDG-forskning. Teet är förpackat i en fin presentpåse om 75g och kostar 75 kr. Hela överskottet skänks ett stort CDG-forskningsprojekt i samarbete med Rare Commons (rarecommons.org). Teet är ett kryddigt och välsmakande örtte med bär, kanel, kardemumma och hibiskus. Vårt CDG är en egen specialblanding och går bara att köpa här.

Teerna säljs via facebookgruppen ”För den goda sakens skull”. Där hittar du även andra goda teer och kaffesorter där överskottet skänks till CDG-forskning och svenska CDG-föreningen. Har du inte tillgång till facebook går det givetvis bra att maila oss.

Välkommen att göra en insats för den goda sakens skull!